Centrale verwarming

Centrale verwarming

Tikkend geluid, koude ruimtes in uw woning of water dat niet op temperatuur komt duiden op problemen aan uw centrale verwarming. Als er lucht in uw leidingen ontstaat, kunnen deze nauwelijks warm worden. Ook lucht in de radiator zorgt ervoor dat de warmte slecht verspreid kan worden. Hierdoor worden bepaalde ruimtes in uw woning niet opgewarmd of zal u vrijwel koud water hebben tijdens het douchen. Ook kan het zijn dat er te weinig druk in uw CV ketel aanwezig is, waardoor het water slecht door uw leidingen gepompt kan worden. Zeker in de winter kan het ontzettend onaangenaam zijn als uw woning niet opgewarmd wordt. Daarnaast kan het geluid van de tikkende of fluitende ketel erg hinderlijk zijn. Bij problemen aan uw CV is het belangrijk om dit snel aan te pakken. Als u niet meteen actie onderneemt, kan dit ervoor zorgen dat u op een gegeven moment helemaal geen warm water meer kan gebruiken en waardoor u uiteindelijk zelfs een nieuwe ketel nodig heeft. Als u er snel bij bent, is deze in de meeste gevallen eenvoudig te repareren. Van Dijk Installatietechniek helpt u deze problemen te verhelpen.

Centrale verwarming Haastrecht
Centrale verwarming Rotterdam

Verhelp de problemen aan uw centrale verwarming

Problemen aan uw centrale verwarming zijn vaak eenvoudig te verhelpen. Het is dan ook niet altijd nodig om een nieuwe cv ketel aan te schaffen. Als er lucht in de radiatoren of uw leidingen blijft hangen, kan dit meestal ontlucht worden. Ook een lage druk in de ketel is in de meeste gevallen snel op te lossen. De ketel wordt bijvoorbeeld bijgevuld, waardoor de druk weer hoger zal worden. Deze klussen kunnen snel door een specialist uitgevoerd worden. Ook voor andere werkzaamheden helpen bij u graag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw verwarming vervangen moet worden of er een geheel nieuwe ketel geïnstalleerd moet worden. Om zeker te weten dat uw ketel nog voldoende functioneert, is onderhoud erg belangrijk. U kunt bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een monteur naar uw leidingen laten kijken, waardoor u eventuele lekkages in de toekomst voorkomt. Zo bespaart u onnodig hoge energiekosten en voorkomt u ernstige slijtage, waardoor u nog verder van huis bent.

Expert Van Dijk Installatietechniek

Door onze jarenlange expertise in dit vakgebied weten wij al uw problemen vakkundig te herstellen. Onze werkzaamheden zijn breed en wij hebben dan ook tien gespecialiseerde monteurs op ieder gebied. Wij zijn al 23 jaar uw trouwe loodgieter, monteur en installateur en doen dit werk iedere dag met veel plezier. Ieder project zien wij als een uitdaging, waarbij ons voor de volle honderd procent in zetten. Wij detecteren uw probleem en zullen deze herstellen. Zo zal het snel weer warm zijn in uw woning, kunt u weer een warme douche nemen of bent u af van het storende geluid van uw centrale verwarming ketel. Service is onze prioriteit. Heeft u last van lekkende leidingen of hangt er een gas lucht in uw woning? Wij zijn ook buiten werktijden bereikbaar om u zo spoedig mogelijk te helpen met deze situatie. Twijfel geen moment en schakel snel een specialistisch bedrijf in. Van Dijk staat voor u klaar, ook bij hoge spoed. Wij blijven ons ontwikkelen, waardoor uw CV zuiniger zal stoken en er minder storingen zullen plaatsvinden.

Maak nu uw CV ketel

Wilt u uw centrale verwarming maken en heeft u hier zelf geen verstand van? Schakel dan een specialistisch bedrijf in. Wij zullen uw problemen in mum van tijd herstellen. Zeker in de winter maanden wilt u niet zonder warm water komen te zitten. Naast het feit dat uw huis hierdoor ontzettend koud zal zijn, kan u ook niet opwarmen onder een hete douche en zullen verschillende apparaten, zoals uw wasmachine, niet goed functioneren. Wij maken graag een afspraak met u om de schade te bekijken. In vele gevallen is een kleine, specialistische handeling al voldoende om uw ketel weer goed te laten werken. Werkt uw centrale verwarming niet zoals u wenst of zijn er lekkages die zo snel mogelijk verholpen moeten worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze monteurs komen bij u langs en zorgen voor een vlot herstel. Hebt u vragen over onze werkzaamheden? Dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Centrale verwarming Gouda