Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Als er te weinig zuurstof of luchtbehandeling in een ruimte aanwezig is, kan dit een erg duf gevoel veroorzaken. In ruimtes waar nauwelijks ramen aanwezig zijn die open gezet kunnen worden, is er weinig toevoer van frisse en verkoelende lucht. Zeker bij bedrijven of scholen kan dit effect hebben op de concentratie en energie. Door weinig frisse lucht kunt u last krijgen van vermoeidheid, veel gapen, hoofdpijn en een concentratieverlies. Daarnaast is het ook voor de gezondheid van mensen essentieel dat er voldoende gezonde lucht aanwezig is. Als er een slechte circulatie is, blijft er veel Co2 in de ruimte hangen, waardoor de vermoeidheid wordt veroorzaakt. Naast scholen en bedrijven wordt ook in sportscholen deze norm niet altijd goed gehandhaafd, waardoor er veel ongezonde lucht blijft hangen. Om voor een gezond binnenklimaat te zorgen, is een goede circulatie dus erg belangrijk. Naast het filteren en toevoeren van deze lucht, houdt Van Dijk Installatietechniek zich ook bezig met de horeca afzuig.

Luchtbehandeling Rotterdam
Vacature hulpmonteur

Hoe helpen wij bij uw luchtbehandeling?

Om binnen in bedrijven, scholen, horeca of andere gebouwen een goed en gezond klimaat te creëren, is een luchtbehandeling erg belangrijk. Om de lucht te verversen zijn er verschillende dingen die geïnstalleerd kunnen worden, waardoor de toevoer van frisse lucht zal toenemen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een luchtbehandelingskast of horeca afzuiging. Uw situatie wordt goed geïnspecteerd en hieruit wordt een plan opgesteld om de lucht beter te filteren. Zeker in horeca blijven er snel verschillende geuren hangen. Om dit tegen te gaan zijn goede afzuigmotoren erg belangrijk. Deze zorgen ervoor dat de lucht niet blijft hangen, maar wordt weggezogen. Hierdoor blijft het klimaat aangenamer en wordt er een prettige werkomgeving gecreëerd. In de hete zomer maanden kan het op warme dagen ontzettend klam worden binnen. Om te voorkomen dat de warmte blijft hangen in restaurants of andere horeca is een luchtafzuiger horeca ontzettend belangrijk. Wij helpen u graag met het installeren van deze apparatuur en zorgen ervoor dat uw ruimte weer goed geventileerd wordt.

Uw betrouwbare partner

Van Dijk installatietechniek is specialist in luchtbehandeling. Het is vereist dat men bij luchtbehandeling voldoende kennis van zaken heeft. De installatie moet correct aangebracht worden en de lucht moet op een juiste manier gefilterd worden. Hier is deskundige en specialistische kennis voor nodig. Doordat wij al bijna 25 jaar actief zijn in dit vakgebied, weten wij u met de juiste expertise van dienst te zijn. We blijven ons altijd ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, waardoor wij u van de beste kwaliteit kunnen garanderen. Een goede service vinden wij ontzettend belangrijk. We zijn daarom ook altijd buiten werktijden om bereikbaar voor eventuele spoedgevallen. Een gezond binnenklimaat staat bij ons voorop en wij helpen u dan ook graag met het schoonhouden, verversen en filteren van de lucht. We beschikken over verschillende systemen, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Afzuig horeca en andere systemen

Wilt u een luchtbehandeling systeem voor een prettige omgeving? Wij raden u aan om hiervoor een specialist in te schakelen. Wij helpen u graag om een gepaste oplossing te vinden om de luchtcirculatie weer op een gezond niveau te brengen. Zeker in ruimtes met weinig ramen is een toevoer van frisse lucht met veel zuurstof erg belangrijk. We hebben verschillende installaties waarin we aan uw behoeften kunnen voldoen. Ieder project is anders en we bekijken elke uitdaging dan ook met een frisse blik. Het hangt af van de situatie welke installatie geschikt is. Onze monteurs komen graag bij u langs om het project te bekijken en zullen met een passende aanpak te komen. Zo zullen er in de horeca geen geuren blijven hangen door de afzuiger, zullen mensen meer concentratie behouden door een frisse lucht en kan er voldoende koelte worden toegevoerd door een luchtbehandeling oplossing. Heeft u vragen over onze diensten of bent u geïnteresseerd in een goede lucht installatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van een frisse ruimte.

Luchtbehandeling Gouda