Van Dijk Installatietechniek BV favicon

Over ons

Gaat u verbouwen of nieuw bouwen? Heeft u onderhoud wat uitgevoerd moet worden? Bent u op zoek naar een bedrijf om werkzaamheden uit te laten voeren met de centrale verwarming, loodgieterswerk, luchtbehandeling of andere gerelateerde werkzaamheden? Heeft u hulp nodig om uw badkamerdroom om te zetten in uw droombadkamer? Daar gaat Van Dijk Installatietechniek u bij helpen!

Van Dijk Installatietechniek is een allround, installatiebedrijf met ruim 38 jaar ervaring in het vak. Opgericht in 1998 door Edwin van Dijk, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in markt.

Wij streven er naar om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarom vinden wij service enorm belangrijk en zijn we ook buiten kantooruren gewoon te bereiken, u kunt een storing inspreken op het antwoordapparaat. Zodat wij u spoedig terug kunnen bellen. Omdat we functioneren in een snel ontwikkelende markt streven wij ernaar om onze kennis up-to-date te houden en mee te gaan in de verduurzaming. Al onze klanten en bedrijven moeten er op aan kunnen dat, als er storingen of calamiteiten zijn, dit snel en zorgvuldig wordt opgelost.

Ons team

Edwin van Dijk

Eigenaar

Corina

Planning

Diana

Administratie

Kom jij ons team versterken?

Wij werken o.a. voor

Wij werken voor Brouwers- de Jong
Best Bouw werkt samen met Van Dijk Installatietechniek
Bezemerbouw werkt samen met Van Dijk
Van Dijk Installatietechniek werkt voor Proeflokaal Bregje
Hier werken wij samen mee Beekbouw
Wij werken voor GSG
Stichting Onderwijs Primair werken wij voor
Van Dijk werkt voor Van Kessel Bouw
Wij werken voor Ben van der Vlist
Wij werken voor Groene Hart Service
Van Dijk Installatietechniek BV favicon
Menu