Over ons

Over Van Dijk

Gaat u verbouwen of nieuw bouwen? Heeft u onderhoud wat uitgevoerd moet worden? Bent u op zoek naar een bedrijf om werkzaamheden uit te laten voeren met de centrale verwarming, loodgieterswerk, luchtbehandeling of andere gerelateerde werkzaamheden? Heeft u hulp nodig om uw badkamerdroom om te zetten in uw droombadkamer? Daar gaat Van Dijk Installatietechniek u bij helpen!

Van Dijk Installatietechniek is een allround, installatiebedrijf met ruim 23 jaar ervaring in het vak. Opgericht in 1998 door Edwin van Dijk, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in markt.

Wij streven er naar om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarom vinden wij service enorm belangrijk en zijn we ook buiten kantooruren gewoon te bereiken, u kunt een storing inspreken op het antwoordapparaat. Zodat wij u spoedig terug kunnen bellen. Omdat we functioneren in een snel ontwikkelende markt streven wij ernaar om onze kennis up-to-date te houden en mee te gaan in de verduurzaming. Al onze klanten en bedrijven moeten er op aan kunnen dat, als er storingen of calamiteiten zijn, dit snel en zorgvuldig wordt opgelost.

Ons team

Edwin

Edwin

Eigenaar

Diana

Diana

Administratie

Vacatures

Komt u het leukste team van de Krimpenerwaard versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Ook als je vacature er niet tussen staat ben je welkom voor een kop koffie.

Service monteur

Fulltime | Haastrecht | MEER INFORMATIE

Wij werken o.a. voor