Over Van Dijk Installatietechniek B.V.

Gaat u verbouwen of nieuw bouwen? Heeft u onderhoud waar u mee zit? Heeft u hulp nodig met de centrale verwarming, loodgieterswerk, luchtbehandeling of andere gerelateerde werkzaamheden? Heeft u hulp nodig om uw badkamerdroom om te zetten in uw droombadkamer? Daar gaat Van Dijk Installatietechniek u bij helpen!

Van Dijk Installatietechniek is een allround, installatiebedrijf met ruim 21 jaar ervaring in het vak. Opgericht in 1998 door Edwin van Dijk, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in markt.

Wij staan er als bedrijf volledig achter om de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarom vinden wij service enorm belangrijk en zijn we ook buiten kantooruren gewoon te bereiken, u kunt een storing inspreken op het antwoordapparaat. Zodat wij u spoedig terug kunnen bellen. Omdat we functioneren in een snel veranderende markt streven wij ernaar om onze kennis up-to-date te houden en mee te gaan in de verduurzaming. Particulieren en bedrijven moeten er op aan kunnen dat, als er storingen of problemen zijn, dit snel en zorgvuldig wordt opgelost.

Ons team staat voor je klaar

Menu